MATERIALE DENTARE "ADENT"

MATERIALE DENTARE "ADENT"

Materiale Dentare "Adent" operon ne Shqiperi  nga viti 2011. Kompania jone posedon aparatura dhe materiale konsumi, jemi te paret ne treg per shitjen e aparaturave dhe materialeve dentare, gjithashtu jemi me "korrektet" per sa i perket asistences dhe mbajtjes se garancis.

Infrastruktura jone eshte nga me modernia ne treg mbi te gjitha komunikimi dhe mbajtia e pergjegjsive na ka bere ne te jemi Liderat e tregut shqiptar!

Ofrohen Aparatura dhe Materiale Konsumi per fushen e Stomatologjise si: 

   •  Poltrone
   •  Autoklava
   •  Kompozit
   •  Brozhdigier
   •  Etj..!

Adresa: Rruga e Ullishtes, Liqeni i Thate, Tirane

Ofrojme Asistence dhe Garanci per çdo Produkt te ofruar.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

MATERIALE DENTARE TIRANE • ADENT EUROPE. Adresa: Rruga e Ullishtes, Liqeni i Thate, Tirane

Materiale Dentare ” Adent “ operon ne Shqiperi  nga viti 2011. Kompania jone posedon aparatura dhe materiale konsumi, jemi te paret ne treg per shitjen e aparaturave dhe materialeve dentare, gjithashtu jemi me “korrektet” per sa i perket asistences dhe mbajtjes se garancis.

  Kompanite ku ne operojme jane: – Cerkamed – Coxo – Verikom – Denco – Prevest Denpro – Fast Strong – Swiss Implant – President Dental – Soco – Ski – Group Dental – CK Ject Dental

Infrastruktura jone eshte nga me modernia ne treg mbi te gjitha komunikimi dhe mbajtia e pergjegjsive na ka bere ne te jemi Liderat e tregut shqiptar!


Ofrohen Aparatura dhe Materiale Konsumi per fushen e Stomatologjise si: 

 • – Poltrona
 • – Autoklava
 • – Kompozit
 • – Brozhdigier
 • – Etj..!

Ofrojme Asistence dhe Garanci per çdo Produkt te ofruar.

Email: adenteurope@gmail.com

MATERIALE DENTARE TIRANE • ADENT EUROPE

Scan the code