AIR CLIMA GJONI

AIR CLIMA GJONI

Teknik Kondicioneresh Saimir Gjoni, prej disa vitesh ne treg, ofron Shitje, Montim dhe Riparim te Kondicionereve te te gjithe markave dhe modeleve. Shitje te modeleve me te mira ne treg, te cilet ofrojne kualitet dhe kursejne energji. Operojme me çmime konkurrues.

Ofrojme Servis Profesional per te gjithe modelet e kondicionereve. Riparime te çdo lloje problemi si dhe pastrim dhe dizinfektim te kondicionerit dhe sistemeve te kondicionimit.

Teknik i specializuar, me eksperience disa vvjeçare ne sherbim dhe me staf te kualifikuar.

Adresa: Astir, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL