BEST AUTO ALBANIA

BEST AUTO ALBANIA

Best Auto Albania ofron Makina në Shitje të modeleve të ndryshme në gjndje perfekte pune. Importojmë makina SALLONI në Shqipëri. Gjithçka transparente dhe në kohë rekord!

“Import” të të gjitha markave Koreane si dhe Markave Europiane. Garantojmë kontrollin e makinës përpara kryerjes së pagesës, mundësi për çdo llojë prove apo kontrolli.

Operojmë me çmimet më te mira në treg kundrjet shërbmit!

🚘 Makina me kilometra origjinale®️

🚘 Makina importi 🚘

🥇”Cilësia nuk ka përse të jetë e shtrenjtë”

Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 14, Vorë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code