Kërko

ALBANIA RENTAL CAR

ALBANIA RENTAL CAR

ARC Rent a Car. Flota jonë e Makinave me Qera ofron një gamë të gjerë zgjedhjesh për ju. Tek ne mund të gjeni lehtësisht makinen që ju nevojitet. Makina ne gjendje perfekte pune, kryesisht modele të reja me çmime konkurruese në treg.

Ne gjithashtu mund t’ju ndihmojmë të përzgjidhni automjetin që ju përshtatet, duke ju siguruar përvojën më të mirë të mundshme dhe komoditet maksimal në udhëtim.

Ju ofrojme edhe “extra service” si: Sergiolino Fëmijësh, GPS, Shofer, etj..! Operojmë 24 orë në Tiranë si dhe Aeroport, Rinas.

Jemi gjithnjë në dispozicion për klientët tanë, duke mundësuar korrektësi dhe zgjidhje në kohë të shpejtë për çdo situatë!

Adresa: Rruuga Stavri Themeli, Tirane

Për Rezervime ose për më shumë Info na kontaktoni.

sqAL
Scan the code