NARDI GIPSE

Nardi Gipse, me ekpserience disa vjecare jashte Shqiperise dhe prej disa vitesh ne Shqiperi, ofron Punime Gipsi, Lyerje, Patinime, Grafiato, Mikrocement, etj...

Ofrohen punime te ndryshme gipsi, punime dekorative gipsi, ndarje ambjenti me gips, korniza dhe dekore te ndryshme allcie si dhe cdo punim tjeter me gips.

Stafi jone eshte i kualifikuar dhe kujdeset per cdo detaj, duke ofruar pune cilesore dhe ne kohe te shpejte. Punojme me pasion dhe perkushtim per te realizuar cdo projekt apo kerkese qe ju keni.

🔸Eksperiencen e fituar jashte vendit ne e sjellim pran jush...🔸

Adresa: Astir, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code