AUTOSERVIS LAND ROVER VITI – TIRANE

AUTOSERVIS LAND ROVER VITI – TIRANE

Auto Servis Land Rover Viti ofron Servis për Makina Land Rover. Me eksperiencë disa vjeçare në treg, teknologjinë dhe stafin që ne disponojmë, ofrojmë shërbim të kualifikuar dhe në kohë të shpejtë, duke plotësuar të gjitha kërkesat tuaja për t’ju shërbyer në mënyrë rigoroze.

Për çdo Pjesë Këmbimi që këkoni mund ta gjeni tek ne. Pjesët e këmbimit janë të ardhura nga jashtë dhe janë cilësore, origjinale.

Ofrojmë:

   • Shërbime Motorrike
   • Sherbime Xhenerike
   • Sherbime Mekanike
   • Shërbime Elektroauto
   • Pjesë Këmbimi
   • Kontrolle Periodike
   • Etj..!

Ofrojmë të gjitha shërbimet që ju duhen për makinën tuaj si dhe pjesë këmbimi.

Adresa: Rruga Agon, pas Ardeno, Kashar, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL