Kërko

MASAZHE KINEZE – TIRANE

MASAZHE KINEZE – TIRANE

> “Wang Yan” ofron sherbime speciale Masazhi Kurues dhe Relaksues. Ne qendren tone ofrojme terapine e akupuntures dhe trajtimin me flakë.

Masazhi Kinez kuron keto semundje: dhimbje koke, dhimbje qafe, të gjoksit,dhimbje stomaku dhe abdominale, reumatizmen, stresin, ndihmon ne eleminimim e celulitit, dhe crregullimet e menstruacioneve. Ju mirepresim me qendren tone!

Qendra Kineze ofron shërbime të veçanta. Masazhet relaksuese dhe kuruese, të buta dhe të forta. Masazhatore e re speciale me eksperiencë. Masazh kinez. Në qendrën tonë ofrojmë terapi të akupunkturës dhe trajtim me flakë. Masazhi kinez shëron këto sëmundje: dhimbje koke, qafë, dhimbje gjoksi, dhimbje barku, stomaku, reumatizma, stresi, ndihmon në eliminimin e celulitit dhe çrregullimet menstruale. Ju mirëpresim në qendrën tonë!

Adresa: Rruga Abdyl Frashëri, pas Eco Market, 200m nga Libri Universitar, Tiranë

Ju ftojmë në qendrën tonë për të relaksuar trupin dhe mendjen tuaj!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code