AUTOSERVIS & PJESE KEMBIMI GYSI

AUTOSERVIS & PJESE KEMBIMI GYSI

Auto Servis Gysi, Lider në Pjesët e Këmbimit dhe Servisit të Makinave, ofron Pjesë Këmbimi dhe Servis Makinash për automjete të llojeve të ndryshme.

Ofrohen Pjese Kembimi të garantuara pasi makinat që ne marrim pjesë importohen nga jashtë Shqipërisë, kjo bën që të ofrojmë pjesë cilësore dhe me çmime të arsyeshme. Ofrojmë çfarëdo llojë pjese ose aksesori që ju nevojitet, për të gjithë llojet e makinave.
Falë eksperiencës së fituar prej disa vitesh në treg, ofrohet Servis Profesional dhe i shpejtë për makina të të gjitha llojeve. Ofrohen shërbime, mekanike, xhenerike, elektrike, motorrike, etj..!

LIDER në pjeset e kembimit dhe Servis:

     🚗Ford
     🚗Opel
     🚗Toyota
     🚗Citroen
     🚗Peugeot
     🚗Nissan

Adresa: Marikaj, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code