Kërko

BAR RESTORANT TURI – SKURAJ / MILOT

RESTORANT TRADICIONAL SKURAJ / MILOT • BAR RESTORANT TURI Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Kukës, dalja Burrel – Skuraj, Milot

Bar Restorant Turi, me një ambjent natyror i rrethuar me gjelbërim dhe parnia e lumit Mat sjell freskinë e dëshiruar për të gjithë ne.

Restoranti ofron për ju gatime të guzhinës Tradicionale të ndërthurur me guzhinën Greke dhe jo vetëm.

Ofrohen ushqime tradicionale të trevave shqiptare. Ushqimet janë të Freskëta dhe te gatuara në mënyrë speciale duke iu dhënë atyre një shije për të mos u harruar. Ushqime janë Bio, të prodhuara në zonat pranë Restorantit.Ambjenti bëhet i mrekullueshëm nga qetësia dhe nga freskia që vjen nga pemët e larta që e rrethojnë si dhe nga lumi Mat që kalon pranë Restorantit.

Gjithashtu do të gjeni ambjent argëtues për mosha të ndryshme pasi Restoranti ka kënd lojërash për femijë dhe një fushë volejbolli ku ju mund të argëtoheni me familjaret apo miqtë tuaj.

Orari i Aktivitetit: 06:00-19:00 dhe mund të bëni prenotime për organizime të ndryshme edhe pas orës 19:00.


[NPG id=17945]


Bar Restorant Turi ofron:

  • Restorant
  • Bar
  • Guzhinë me Gatime Tradicional
  • Guzhinë Greke
  • Mish Keci dhe Gici ne hell dhe zgare
  • Pula Fshati
  • Salçiçe të gatuara në mënyrë tradicionale
  • Fushë Volejbolli
  • Kënd lojërash për fëmijë
  • Parking
  • Wffi
  • Etj..!

Kontakt: +355 68 65 09 953

RESTORANT TRADICIONAL SKURAJ / MILOT • BAR RESTORANT TURI

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL