HIDROSANITARE ITALIANE “BEGO 2AB” – KAVAJE

HIDROSANITARE ITALIANE NE KAVAJE | HIDROSANITARE BEGO 2AB Adresa: Kavaje

Hidrosanitare Bego 2AB ofron Gamen e Gjere te Hidrosanitareve Italiane. Ofrohen Hidrosanitare te Markave me te Njohura ne Itali dhe ne Europe. Sjellim prane cdo klienti produkte nga me te ndryshmet dhe teper cilesore.

Ofrojme hidrosanitare per shtepi dhe ambjente biznesi, gjithashtu aksesore te ndryshem hidrosanitaresh.

[NPG id=69410]


Do te gjeni nje game te larmishme produktesh si:
  • Boliere
  • Wc dhe Bide (wc moderne, wc klasike, bide klasike, moderne, etj)
  • Lavamane (Lavamane per banjo, lavamane porcelani, lavamane moderne, etj)
  • Mobilje per Tualete (rafte per banjo, mobilje me pasqyre per banjo, mobilje druri per banjo, mobilje moderne te integruara me lavamanin, etj)
  • Kabina Dushi (kabina dushi, kabina xham- kristal, parete, kabina me hidromasazh, etj)
  • Vaska ( vaska me hidromasazh, etj)
  • Rubineta ( rubineta per lavamane, rubineta me sensor, rubineta moderne, mishelatore per banjo, mishelatore per bide, etj)
  • Aksesore per Tualete ( mbajtese sapuni, gote xhami per tualete, mbajtese letre higjenike, mbajtese peshqiri, varese per peshqire, etj)
  • Pasqyra per Tualete, pasqyra Mobilje.
  • Etj..!

Ju mund te shikoni koleksionet tona ne varesi te cdo ambienti ose rasti duke zgjedhur ate qe deshironi. Ju Mirepresim!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 777 6002

Email: fatmirbego@gmail.com

Hidrosanitare Bego 2AB – Kavaje

 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

If you are a web visitor and you request a service from a business, the service cannot be provided to you as the business has not paid for the advertising service. Please search in SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera