CAFFE OR-KIDA

CAFFE OR-KIDA

Caffe OR-KIDA, kafeja e duhur për të nisur ditën tuaj në mënyrën më të mirë. Aroma fantastike e kafesë dhe shija perfekte, do t’ju sjellin kënaqësi dhe energji maksimale.

Caffe OR-KIDA mondëson furnizimin e mbi 2.000 klientëve në Shqipëri. Jemi të gatshëm që t’ju ofrojmë Kafe dhe Ekpress për shtëpi ose biznesin tuaj. Ekspress tepër cilësorë dhe të thjeshtë në përdorim, duke mundësuar që të përgatisni kafe në shijen maksimale të saj.

Ekspres GRATIS!🎁 Konsumoni 2 kafe në ditë, ekpresin jua sjellim ne! Ekspres kafeje me Bustin dhe Kapsulë për zyra, restorante dhe çdo ambjenti pune ose në shtëpi.

☘Ne ju sjellim ekspresin në ambjentet tuaja, mjafton vetëm një telefonatë.

☘Ekspresi është në përdorimin tuaj për aq kohë sa ju konsumoni Kafe Or-Kida.😍

Adresa: Islam Dajti Street, Tirana

✅ Shërbim ✅Asistencë ✅Transport ✅ Falas në të gjithë Shqipërinë.

Për Porosi ose Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL