MOBILERI “OLT VATHI”

MOBILERI “OLT VATHI”

Mobileri Olt Vathi ofron Prodhim, Shitje dhe Montim Mobiljesh të ndryshme për arredimin e çdo llojë ambjenti banimi ose biznesi. Ofrohen mobilje cilësore të prodhuara me teknologjinë moderne si dhe të punuara në menyre artizanale nga stafi profesional dhe me përvojë.

Ofrojmë Mobilje me Porosi si: Kuzhina, Kënde, Divane, Tavolina, Karrike, Dhoma Gjumi për Çift, Dhoma Gjumi për Fëmijë, Mobilje për Zyra, Mobilje për Bare, Mobilje për Biznese të ndryshme, etj…

Ofrojmë Mobilje për Arredime Ambjentesh të Brendshëm ose të Jashtëm, mobilje të përshtatura sipas ambjentit dhe kërkesës tuaj.

Operojmë në Gjithë Shqipërinë si dhe në Europë!

Adresa: Derven, Fushë Krujë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code