CAR RENTAL EDI

CAR RENTAL EDI

Makina me Qera EDI ofron Makina me Qera ne Tirane dhe Rinas Airport, 24h/7 per te gjithe ato qe deshirojne makina komode, te sigurta dhe me çmime te arsyeshme.

Ofrojme modele te ndryshme makinash te markave me te njohura te cila ju mundesojme udhetim te rehatshem dhe te qetë.

Ne ofrojme sherbime profesionale dhe korrekt, duke ju ofruar gjithashtu asistence rrugore ne moment qe ju mund te keni probleme me makinen.

Ju mund ti perdorni makinat tona pa limit kilometrash si Brenda edhe jashte Shqiperise, kudo ne Europe.

Kostot ditore apo afatgjate jane shume te arsyseshme, duke filluar nga 25-30€ dita. Makina Ekonomike!

Per Rezervime na Kontaktoni ne Tel ose WhatsApp.

Adresa: Tiranë Qytet & Aeroport.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code