FLORENTIA DENT – TURIZEM DENTAR NE SHQIPËRI

FLORENTIA DENT – TURIZEM DENTAR NE SHQIPËRI

Turizmi Dentar në Shqipëri me Florentia Dental përfshin:

Përvoja më e mirë dentare është vetëm disa orë nga shtëpia. Qëndrim falas për dy persona. Shërbime turistike të personalizuara. Dëshironi të kurseni në trajtime dentare me cilësi të lartë dhe në të njëjtën kohë të keni pushime falas? Ne në ImplantSwiss Albania ofrojmë një qëndrim falas për dy persona: qëndrim në një Hotel të shkëlqyer/Airbnb vetëm 70 metra nga klinika dhe shërbime të tjera falas: Transport për në/nga aeroporti. Asistencë në anglisht/italisht për të gjithë kohëzgjatjen e trajtimeve.

Ofrojmë:

Programi ynë i turizmit dentar ofron të dy llojet e kujdesit dentar; kujdesi i përgjithshëm dhe specialist dentar. Kujdesi dentar i disponueshëm përfshin shkallëzim të dhëmbëve, pastrim profesional, lustrim me ajër, mbushje të thjeshta, trajtime të kanalit të rrënjëve, zbardhje profesionale të dhëmbëve dhe më shumë.

Adresa: Medar Shtylla Komuna e Parisit Street, Tirana Albania.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code