Kërko

DURAL LLOJI • VLORE

DURAL LLOJI • VLORE

Kontakt:

Dural Lloji, me eksperiencë 23 vjeçare në treg, ofron Punime të ndryshme Duralumini për arredimin e shtëpisë ose biznesit tuaj. Ofrojmë punime cilësore me materiale të cilësisë së parë, të punuara me përkushtim dhe profesionalizëm falë eksperiencës disa vjeçare në treg dhe falë stafit të kualifikuar.

Ofrohen punime të ndryshme si: Dyer, Dritare, Vetrata, Xhama, Grila, Kangjella Alumini si dhe Punime Hekuri (Punime & Konstruksione të ndryshme). Gjithashtu ofrojmë Riparime.

Ofrojmë Sherbim në Kohë të Shpejtë dhe me Çmime të Arsyeshme.

Adresa: Rruga Transballkanike, tek rreth rrotullimi i postës së Colës, Vlorë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code