Kërko

PJESË KËMBIMI FABI – BMW & MINICOOPER

PJESE KEMBIMI PER BMW & MINICOOPER
Adresa: Rruga Dytësore Vorë-Marikaj, Km.3, Marikaj

Pjesë Këmbimi Fabi në Marikaj ofron Pjesë Këmbimi për të gjitha modelet e makinave të markës BMW & Minicooper. Ofrohen pjesë kembimi të përdorura, pjesë origjinale të cilat importohen nga jashtë Shqipërisë, duke ju ofruar cilësi dhe garanci.

Pranë nesh do të gjeni të gjitha pjeset që kërkoni për makinen tuaj, pjesë xhenerike, mekanike, motorrike, elektrike dhe aksesorë të ndryshëm. Ofrojmë korrektësi në punë. Ju Mirëpresim!

[NPG id=78997]

Ofrohen: 

  • Pjesë Këmbimi për BMW
  • Pjesë Këmbimi për MiniCooper

Orari 09:00-17:00

Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Tel: +355 69 541 9862

PJESE KEMBIMI PER BMW & MINICOOPER

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL