EBEZLA SHPK • ULLUQE ZARI – KAMËZ

EBEZLA SHPK • ULLUQE ZARI – KAMËZ

Kontakt:

EBEZLA SHPK => SHTËPIA E ULLUQEVE & PROFILEVE TË LLAMARINËS!

Ulluqe Zari sjell në treg Ulluqe Italiane të cilësisë së parë duke mundësuar Kthimin dhe Kalandrimin e tyre. Ofrohen pafundësi në lloje ulluqesh, me mbi 12 lloje ngjyrash. Ofrohen Ulluqe bakri, alumini dhe xingate.

Gjithashtu ofrohen tuba dhe porfile llamarinash të prodhuara nga vetë ne, ashtu si dhe ulluqet e gjata pa shkëputje. Prodhim dhe Montim Ulluqesh llamarine & metalike, Punime llamarine dhe montime, punime llamarine me kalander, tregetim ulluqesh metalike, llamarina, rrjeta teli, etj…

Ebezla shpk, jo rastësisht e para!

Qëllimin jonë është që të jemi sa më afër kërkesave të konsumatorëve me një cilësi të lartë dhe me kosto të ulët. Të plotësojmë të gjitha kërkesat e klientit duke ruajtur cilësinë e materialeve dhe shërbimit që ne ofrojmë, duke mos ndaluar proçesin e punës për klientët tanë.

Adresa: Bulevardi Blu, tek Rrethrrotullimi i Bathores, Kamëz

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code