SERVIS & PJESË KËMBIMI HELDEN

SERVIS & PJESË KËMBIMI HELDEN

Pjesë Këmbimi HELDEN ofron Pjesë Këmbimi për Automjete të markave të ndryshme si: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Audi, etj...

Pjesët janë të importuara nga jashtë Shqipërisë, kjo për t'ju garantuar pjesë cilësore si dhe çmime të arsyeshm. Do të gjeni çfarëdo llojë pjese që ju kërkoni, pjesë xhenerike, motorrike, elektrike, aksesorë, etj..!

Auto Servis HELDEN ofron shërbime riparimi dhe mirëmbajtje për çdo makinë. Me staf të kualifikuar dhe eksperiencë disa vjeçare, Servis HELDEN ju garanton shërbim korrket dhe në kohë të shpejtë.

Ju mirëpresim pranë ambjenteve tona për çdo pjesë apo shërbim që ju kërkoni për makinën tuaj.

Adresa: Rruga Fushë Krujë - Vorë, Km.1, Fushë Krujë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code