ANSI FARMA & LAB • DURRES

ANSI FARMA & LAB • DURRES

Ansi Farma, hapur që prej vitit 2013 me dëshirën e madhe për të sjellur pranë pacientëve produktet më të reja, konsulencën për përdorimin e saktë të medikamentit, gjithashtu dhe shërbimet e kërkuara (matje peshe, diabeti, tensioni, trigliceride etj, skin test, helicobacter test, etj…)

Dëshira për tu kujdesur për shëndetin në mënyrë optimale, për të ofruar edhe për klientët shqiptarë një shërbim profesional, të unifikuar, farmacistë që këshillojnë dhe promovojnë kujdesin per shëndetin.

Krahas medikamenteve, farmacia ofron nje game te gjere produktesh te tilla si: produkte dermokozmetike, ortopedike, per femije dhe nena, produkte per floket, per nje higjienë te mire, integratore te ndryshem dhe medikamente bimore, produkte per persona qe merren me aktivitet fizik, aparate mjekësorë, etj..!

Çfarë ofrojmë:

  • Kujdes i përgjithshëm
  • Urgjenca
  • Farmaci
  • Kujdesi për të rritur
  • Konsulta shëndetësore
  • Kujdesi për të mitur

Farmacia pozicionohet ne nje nga zonat e rëndesishme të qytetit të Durrësit, në zonen turistike te plazhit ku gjënden hotelet dhe resortet me te mira. Ju Mirepresim!

Adresa: Lagja 13, Rruga Pavarsia, Pranë Palace Hotel& SPA, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Open chat
Scan the code
nsi