ALDO AUTOMATIC

ALDO AUTOMATIC

CILËSIA ËSHTË FORCA JONË

Pse duhet të përzgjidhni ALDO AUTOMATIC?

ALDO AUTOMATIC është një kompani shqiptare e specialzuar ne fushën e portave të automatizuara, portave të garazhit të të gjitha llojeve, barrierave automatike, pistonave nëntokësorë, qepenave, sistemeve të parkimit, motorrëve për të gjitha llojeve të portave, etj..!

ALDO AUTOMATIC është themeluar në vitin 2012 në shqipëri por ka një eksperiencë dhe bashkëpunim të gjatë për më shumë se 20 vite me kompani të mirënjohura jashtë vendit si Novoferm Helas, Vds Italy si dhe Came Italy. Kjo gjë bën të mundur që ne të ofrojmë në tregun shqiptar cilësi të certifikuar të produkteve dhe një shërbim profesional të avancur.

ALDO AUTOMATIC ofron për klientët, për arkitektët, për inxhinierët e projektimit, zgjidhje profesionale, më shumë siguri, më shumë mbrojtje akustike në përputhje me paraqitje dhe estetikë të lartë.Shërbim korrekt dhe profesional për të gjithë ambjentet e shtëpive apo bizneseve tuaja.

MOTORRA PER PORTA ME SHINA

MOTORRA PER PORTA ME KANATA

MOTORR PER PORTA SEKSIONALE

MOTORRA NENTOKESOR CAME

BARRIERE DHE PISTON

PORTE SEKSIONALE

PORTE BASKULANTE & PAKETE ELEKTRONIKE

SENSORE SIGURIE – PULT & AKSESORE

PUNIMET ME TE FUNDIT

PRODUKTET

SHËRBIMET

Adresa: Komuna e Parisit, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code