KARROTREC DENISI

KARROTREC DENISI

Karrotrec Denisi ofron shërbim me Karrotrec 24 orë Non-Stop në Fushë-Krujë, Rinas dhe më gjerë. Karrotrecët janë mjete të reja me të cilët mund të ofrojmë shërbim në çdo llojë terreni apo kushti atmosferik.

Transportojmë mjete motorrike dhe ngarkesa të tonazheve të ndryshme duke ofruar shërbim korrekt, të shpejtë dhe të sigurtë!

Adresa: Pranë Mbikalimit Fushë-Krujë

Operojmë me çmime të arsyeshme! Na Kontaktoni 24/7!

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL
Scan the code