GLASS HOME ALBANIA

GLASS HOME ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nese jeni vizitor i webit qe kerkoni sherbim nga ky biznes, na vjen keq por nuk mund te shfaqim informacione pasi biznesi nuk e ka paguar sherbimin e reklamimit. Ju lutemi kerkoni sherbimin qe deshironi ne SEARCH, aty do t'ju shfaqen biznese te disponueshë.

Nese jeni Menaxheri i këtij biznesi dhe dëshironi të ri-abonoheni, na kontaktoni.

GLASS HOME ALBANIA

Glass Home Albania ofron shërbime në punimin e të gjitha llojeve të xhamave. Gama e gjerë e xhamave dhe përpunimit të tyre lejon realizime të vecanta dhe të personalizuara për secilin klient, duke filluar nga xhamat e thjeshtë e deri tek punimet më të ndërlikuara duke ofruar kështu ambjente të këndshme në shtëpi, zyra, dyqane dhe kudo. Stafi i kualifikuar realizon punime sipas kërkesave të klientëve dhe në kohë.

Glass Home Albania ofron prej vitesh një gamë të gjërë punimesh më bazë xhami: Pasqyra të të gjitha llojeve, kabina dushi, kthim xhami me harqe të ndryshme në furrë, temperim xhami, porta xhami me rrëshqitje dhe me hapje për kabina dushi, vitrina dhe banakë xhami, xhama për ndarje zyre, xhama të blinduar, zmuso xhami, vrima në xham, xhama dekorativ, kangjella xhami, akuariume xhami, kabina dushi, porta xhami, lyerje xhami, veshje kuzhinash me xham, xhama me adesiv, dysheme prej xhami, xhama zjarrdurues, etj..!

Ofrojmë Cilësi, Korrektësi dhe Çmime të Arsyeshme.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL