IZOLIM TARACE • EURO-COM

IZOLIM TARACE • EURO-COM

Izolime Taracash Euro-Com ofron shërbime profesionale Hidroizolimi për ambjente të ndryshme private ose publike.

Me eksperiencë shumëvjeçare në fushën e Hidroizolimit, Miri Azuni bashkë me stafin e tij ofrojnë shërbime cilësore, në mënyrë korrekte dhe në kohë të shpejtë.

Materialet e përdorur janë të markës Euro-Com dhe të markave të tjera të njohura ndërkombëtarisht. Këto materiale ofrojnë cilësi dhe rezistencë për çdo llojë kushti atmosferik.

Shërbime Hidroizolimi:

   • Hidroizolim Tarace me bitum 3/5
   • Hidroizolim Dyshemeje
   • Hidroizolim Themelesh
   • Hidroizolim Ballkoni
   • Hidroizolim Banjo
   • Ejt…

Ne ofrojmë shërbimin tonë kudo që ju ndodheni. Operojmë me çmime konkuruese në treg.

Adresa: Durrës, Operojmë Kudo në Shqipëri!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code