MAKINA ME QERA SAIMIRI - TIRANE

MAKINA ME QERA SAIMIRI - TIRANE

Makina me Qera SAIMIRI ofron makina me qera të modeleve të ndryshme, në gjendje perfekte pune, të cilat ofrojnë komoditet dhe siguri në udhëtim. Ofrojmë shërbimin në Tiranë dhe në Aeroport, Rinas. Shërbimi miqësor, makina të reja dhe çmime të arsyeshme.

Gjithashtu mundësojmë transport makinash nga Gjermania si dhe Shitje Makinash. Shërbim i shpejtë, i kujdesshëm dhe me çmime konkurruese. Ju Mirëpresim!

✈️Ofrojmë shërbim në Aeroport.
Ofrojmë Trasport & Shitje Makinash nga 🇩🇪.

Adresa: Rruga Njazi Meka, pranë karburant Kastrati, Allias, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code