KARROTREC TONI • VORE / MAMINAS

KARROTREC TONI • VORE / MAMINAS

Kontakt:

Karrotrec Toni ofron Sherbim me Karrotrec 24 ore ne Autostrade Tirane-Durres, Marikaj, Vore, Maminas, Sukth dhe kudo ne Shqiperi.

Sherbim korrekt, i shpejte, i kujdesshem dhe me cmime te arsyeshme. Ju sherbejme ne cdo ore, kudo qe ju ndodheni.

Adresa: Vore, Marikaj, Maminas

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code