AR FLOWERS • INSTITUT / TIRANE

AR FLOWERS • INSTITUT / TIRANE

AR Flowers ofron Lule Natyrale, Buqeta dhe Kompozime të ndryshme Sipas Deshirës Tuaj.

Bëjmë Kompozime të ndryshme Buqetash me Lule dhe Dhurata, Shporta me Lule, Dekorime Ambjenti për Evente të ndryshme, Zbukurime Makinash, Kurora, Etj..!

Ofrojmë Lule te Freskëta të cilat përcjellin tek ju freskinë dhe aromën e tyre unike. Tek ne do të gjeni trëndafila të të gjithë ngjyrave, si dhe ide me kompozime lulesh, buqeta, arusha, ëmbëlsira apo çokollata për te “ëmbëlsuar” të dashurit tuaj.

Gjithashtu ofrojmë edhe Dhurata dhe Aksesorë të ndryshëm.

Çdo lule fsheh një simbol, një ngrohtësi për të shprehur urimet më të bukura për ditëlindje dhe data të veçanta.

Ofrojmë Përkushtim dhe Shërbim Korrekt për çdo klient. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Kastriotët, Përballë Tregut Institut, 10m nga mbikalimi, Institut.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code