Kerkohet Amvise Shtepie

Kerkohet Amvise Shtepie per Pastrim dhe Gatim.

Me eksperience pune.
Mosha: +35 vjeç. Orari i punes: 8 orë
E diela: Pushim
Paga: 60,000 lek

Adresa: Ambasada Amerikane, Tirane
Kontakt: +355684010400

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code