SERVIS MOTORRASH ALTINI • TIRANE

SERVIS MOTORRASH ALTINI • TIRANE

Servis Motorrash Altini ofron servis te specializuar per motorra te te gjithe llojeve. Fale eksperiences se fituar prej disa vitesh ne treg ben qe te ofrojme nje sherbim te kualifikuar, te shpejte dhe korrekt. Tek ne do te gjeni zgjidhjen e problemit, panvaresisht modelit te motorrit qe ju keni.

Gjithashtu ofrojme Pjese Kembimi te Ndryshme per motorra te te gjithe llojeve. Pjese origjinale dhe te garantuara. Pjese edhe aksesore te ndryshe. Ju Mirepresim!

Ofrojmë Sherbime Mekanike per Tour dhe Rally kudo ne Shqiperi, ne Europe dhe Kudo ne Bote.

Adresa: Rruga Siri Kodra, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code