Kërko

AMERICAN REHABILITATION – TIRANE

KLINIKE FIZIOTERAPIE NE TIRANE • AMERICAN REHABILIATION Adresa: Rruga Adem Jashari, Bllok, Tirane

American Rehabilitation eshte e vetmja klinike fizioterapie Amerikane ne Shqiperi e cilla sjell teknikat dhe metodat e rehabilitimit fizik sipas protokolleve te USA . Me nje staf te kualifikur i cili drejtohet nga Prf.Dr. Paul Anthony Stefanacci icili vjen ne Shqiperi me nje eksperienc 50 vjecare ne te gjitha fushat e fizioterapis duke perfshir patologjit e sistemit musculoskeletik dhe neurologjike.

Fokusi i rehabilitimit te patologjive mbeshtetet ne:

 • Terapin Manuale
 • Terapi Ushtrimore
 • Terapi Instrumentale
 • Elektroterapi

Klinika jone trajton nje sere patologjish si:

 • Patologji Neurologji
 • Patologji Ortopedike
 • Patologji Post-Kirurgjikale
 • Demtime Sportive
 • Patologji Pediatrike (mbi 15 vjec)
 • Probleme Reumatologjike
 • Etj..!

Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 68 839 6211

KLINIKE FIZIOTERAPIE NE TIRANE • AMERICAN REHABILIATION

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL