KLINIKA VETERINARE OSMANI • DURRES

KLINIKA VETERINARE OSMANI • DURRES

Klinika Veterinare Vath Osmani ofron sherbim te specializuar me kushte bashkekohore per miqte tane, me nje eksperience mbi 35 vite ne kafshet e shoqerimit.

Ofrohen sherbime cilesore ne sfera te ndryshme si:

   • Dermatologji
   • Mjekime Patologjike te Ndryshme
   • Kirurgji e Pergjithshme
   • Obstetri
   • Gjinekologji
   • Te gjitha nderhyrjet Ortopedike (monitorimet radiologjike, etj..!)
   • Analiza Klinike, Biokimike, Bakterologjike.
   • Shume Sherbime te Tjera..!

Ekpserinca shume vjeçare ne treg ben qe te ofrojme profesionalizem dhe korrektesi ne cdo nderhyrje dhe sherbim qe ofrojme. Ju Mirepresim!

Adresa: Rruga Abdulla Teku, prane Spitalit Rajonal Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code