LODRA PËR FËMIJË • FALGEO SHPK

LODRA PËR FËMIJË • FALGEO SHPK

Falgeo Shpk ofron Tregëtim dhe Montim të Lodrave të ndryshme për Femije në Kopshte, Shkolla, Shtëpie, Lokale, etj. Lodra për ambjente të Brendshme dhe të Jashtme, Argëtuese për Fëmijë.

Jemi fokusuar ne projekte funksionale: Rezidenca banimi, Rezidenca turistike, Komplekse industriale por edhe projekte multifunksionale si qendrat tregtare, etj..!

Ne sjellim produktin më të mirë për tu rritur vazhdimisht në një treg konkurues. Investojmë në komunitetin perreth me pergjegjshmëri të plotë, duke rritur besimin dhe bashkëpunimin me klientin dhe bashkëpunëtorët tanë.

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km.14, Vorë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code