Kërko

AUTO KRIKA XHAMI / BRAVA • DURRËS

AUTO KRIKA XHAMI / BRAVA • DURRËS

Kontakt:

Aldi & Gesi ofron shërbime mekanike për Krika Xhami dhe Brava Dyersh për Makina. Ofrojmë Montime dhe Riparime të Bravave dhe Krikave të të gjithë makinave, me kujdes maksimal dhe shërbim të kualifikuar.

Punojmë me eksperiencë të fituar prej disa vitesh duke ofruar cilësi dhe korrektësi në shërbim. Shërbejmë në kohë të shpejtë dhe me çmime të arsyeshme. Ju ofrojmë garanci për çdo shërbim që ne kryejmë. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Juba, Kënetë, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code