Kërko

PARUKERI NE FIER – PARUKERI OLI

PARUKERI NE FIER – PARUKERI OLIAdresa: Perballe Biblotekes – Fier

Parukeri Oli ofron gamen e gjere te sherbimeve si stilimi, krehja, kolor, makijazhi, manikyr-pedikyr, masazhe relaksuese, etj..!  Permbushim te gjitha nevojat e flokut dhe trupit tuaj nepermjet perdorimit te produkteve me cilesore ne treg. 

Aplikojmë Teknikën Microblading. Aplikimi bëhet në kushte shumë higjienike. Materialet që përdoren janë sterile dhe përdoren vetëm një herë. Ngjyrat janë organike të licencuara, pa efekte anësore dhe nuk përmbajnë minerale. Teknika më e avancuar me aparaturën më moderne e njohur si teknika me fije-fije, mundëson dukje sa më natyrale.


FOTO GALERI

[insta-gallery id=”132″]


Ofrojme kurse parukerie te licensuara nga Ministria e Punes. 

Ky kurs zhvillon talentin dhe formon profesionistë ekspert për: tenikat e prerjes, teknikat e stilimit, trajtimin e flokut, trendet, produktet, nëpërmjet një programi ekuivalent me shkollat më të mira në botë dhe mësimëdhënies nga teknikë të njohur në vend si edhe të huaj. 

Na kontaktoni:  +355692560045

.

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL