Kërko

PASTRIME PROFESIONALE MARTINI

PASTRIME PROFESIONALE MARTINI

Pastrime Profesionale Martini, me eksperiencë që prej vitit 2010, me Staf Profesional dhe me Maineri Pastrimi të Teknologjisë së Kohës, ofrojmë Pastrime Profesionale të ndryshme si:

    • Pastrime Xhamash
    • Pastrime Kolltuqesh / Divanesh
    • Pastrime Krevatesh
    • Pastrime Objektesh
    • Pastrime Vilash
    • Pastrime Dyshemeje
    • Pastrime Perdesh
    • Pastrim Zyrash
    • Pastrime Hoteli
    • Pastrime Mobiljesh
    • Etj…

Operojmë në Mënyrë Profesionale dhe me Çmime të Arsyeshme, duke ju garantuar Cilësi dhe Korrektësi në Shërbim.

Adresa: Tiranë. Operojmë në Tiranë & Qytetet rreth Tiranës.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL