SPARE PARTS AMAR • SUKTH

SPARE PARTS AMAR • SUKTH

Auto Jazi ofron Pjese Kembimi te Perdorura per Makina te modeleve te ndryshme si: Toyota, Mercedes Benz, Volkswagen, Ford, etj..!

Ofrojme Pjese Kembimi Cilesore. Tek ne do te gjeni çfaredo pjese per makinen tuaj, me çmime te arsyeshme, mjafton te vini ne ambjetet tona. Ju Mirepresim!

Ofrojme Cilesi dhe Korrektesi ne Sherbim per çdo Klient.

Adresa: Prane Mbikalimit te Sukthit, Durres

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code