PJESE KEMBIMI RALDI • ELBASAN

PJESE KEMBIMI RALDI • ELBASAN

Auto Raldi ofron Pjese Kembimi per BMW si edhe pjese kembimi per te gjitha llojet e tjera te automjeteve. Do te gjeni shumellojshemeri pjesesh kembimi, kryesisht per makina te modelit BMW.

Gjithashtu, pjese makinash te markave me te njohura ne treg, pjese per te gjitha markat, pjese motorrike, xhenerike, mekanike, elektrike dhe cfaredo lloje pjese apo aksesori tjeter. Ofrojme pjese makinash te importuara nga jashte Shqiperise, duke ju ofruar cilesi dhe pjese te garantuara. Ju Mirepresim!

Ju ofrojme sherbim Non-Stop.

Adresa: Rruga Dervish Bicakciu, Elbasan

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code