Kërko

SERVIS & PJESË KËMBIMI PËR LANDROVER

SERVIS & PJESË KËMBIMI PËR LANDROVER

Kemi kënaqësinë t'ju ofrojmë shërbim të jashtëzakonshëm, në mënyrë që të sigurohemi që Land Rover-i juaj mund të sfidojë çdo rrugë, shumë kohë pasi të keni dalë nga servisi jonë. Kjo ndihmon për të mbajtur gjallë aventurën, të sigurt se do të jemi gati për t'ju siguruar që Land Rover juaj të qëndrojë në gjendje perfekte pune.

SHËRBIME DHE RIPARIME
Që në momentin që do të na besoni ne Land Roverin tuaj, do të jeni në duart e specialistëve të trajnuar dhe të kualifikuar. Teknikët tanë të shërbimit janë ekspertë dhe shumë të aftë në përdorimin e pajisjeve diagnostikuese më të fundit të Land Rover. Ata do të vlerësojnë mjetin tuaj dhe do të kryejnë riparimet e nevojshme. Nëse keni nevojë për riparim, ne do të përdorim vetëm pjesë origjinale të Land Rover që ne i ofrojmë në servisin tonë.
PJESË & AKSESORË LANDROVER
Ofrojmë pjesë dhe aksesorë Land Rover të cilët mund të ndihmojnë për të përmirësuar jo vetëm pamjen e automjetit tuaj, por funksionin e tij të përgjithshëm. Çdo aksesor dhe pjesë vjen me një garanci gjithëpërfshirëse.

DESIGN

DESIGN
Personalizoni Land Rover-in tuaj në çdo kohë me Paketat tona të Dizajnit për të personalizuar pamjen dhe përshtatur Land Rover-in tuaj në mënyrë perfekte sipas stilit tuaj të jetesës.

TOURING

TOURING
Land Rover-i juaj pas servisit te ne është në gjendje t'ju çojë nëpër terrenet më sfiduese në mbarë botën. Përmirësoni aventurën duke zgjedhur pajisje praktike për të ruajtur bagazhet, për të tërhequr rimorkiot dhe për të mbajtur pajisjet që kërkojnë udhëtimet tuaja.

Servis dhe Pjesë Këmbimi për çdo model Land Rover & Range Rover.

Adresa: Fresku, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code