Kërko

PJESË KËMBIMI & KARROTREC NORI

PJESË KËMBIMI & KARROTREC NORI

PJESË KËMBIMI

Gjeni pjesë këmbimi për makinën tuaj tek Pjesë Këmbimi Nori, përmirësoni performancën dhe besueshmërinë e automjetit tuaj.

Ofrohet një gamë e gjerë pjesësh këmbimi me cilësi të lartë, për të gjitha markat e makinave, duke siguruar që klientët të gjejnë pjesët e duhura zëvendësuese për automjetet e tyre.

Me inventarin tonë të gjerë dhe shërbimin e jashtëzakonshëm të klientit, ne i ndihmojmë pronarët e makinave të mirëmbajnë dhe riparojnë automjetet e tyre me lehtësi dhe besim. Ofrojmë pjesë këmbimi nga makina të importuara nga jashtë Shqipërisë, për të plotësuar nevojat e çdo klienti.

Këto pjesë sigurojnë performancë dhe qëndrueshmëri optimale për çdo automjet, të mbështetur nga shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit.

KARROTREC

Shërbim profesional Karrotreci në Tiranë dhe kudo në Shqipëri. Ne ju ofrojmë ndihmë të menjëhershme dhe të besueshme për automjetet në raste urgjente. Me ekipin tonë që ju shërben 24/7, ju sigurojmë kohë të shpejtë shërbimi dhe transport të sigurt në vendndodhjen tuaj të dëshiruar.

Pavarësisht nëse keni një avari, aksident ose keni nevojë për ndihmë në rrugë, shërbimi ynë është në dispozicion 24/7 për t'ju ndihmuar në çdo situatë emergjente.

Adresa: Rruuga Ura, Rr. Faik Kulla, Tiranë.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
sqAL
Scan the code