PLLAKA MURATI

PLLAKA MURATI

Kontakt:

Pllaka Murati ofron Pllaka dhe Hidrosanitare, markat me cilesore ne treg, te importuara direkt nga Italia, Spanja dhe India. Pllaka Italiane, Pllaka Spanjolle dhe Pllaka Indiane. Shumellojshmeri modelesh dhe permasash, me larmishmeri ngjyrash dhe dizajnesh qe mundesojne pershtatje sa me te mire me ambjentin tuaj.

Pllaka Interior per veshje kuzhine dhe shtrim dhomash. Pllaka Tualeti per shtrim dhe veshje banje. Pllaka Exterior per oborre, ballkone, veranda, mure. Pllaka fasade, pllaka per pishina, etj…. Ofrojme shitje me pakice dhe shumice, me transport kudo ne Shqiperi.

Adresa: Rruga Konferenca e Pezes, ish Kombinati “Misto Mame”, Tirane

“Cilesia dhe garancia afatgjate vetem te ne”!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code