PUNIME ME MINIESKAVATOR & RRUL

PUNIME ME MINIESKAVATOR & RRUL

Ofrojmë Punime me Eskavator dhe Rrul në mënyrë korrekte dhe profesionale, duke mundësuar shërbim cilësor për çdo punë të kryer. Ofrojmë Punime Private me staf privat si dhe bashkëpunojmë me firma të mëdha, të ndryshme.

Ofrojmë Punime me Minieskavator & Rrul për:

   • Asfaltime
   • Kanalizime
   • Nivelime
   • Prerje me Sharrë
   • Thyerje me Matrapik
   • Sperkatje me Pompë Praimer
   • Gërmime
   • Hapje Themelesh
   • Punime me Rrul / Ngjeshje
   • Pastrime Garazhi / Bodrumesh
   • Etj..!

Adresa: Tirane dhe Kudo ne Shqiperi.

Operojmë më Çmime të Arsyeshme. Për më Shumë Info, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code