ÇOBO CAR RENTAL • VLORË

ÇOBO CAR RENTAL • VLORË

Çobo Car Rental ofron Makina me Qera me një përvojë mb 5-vjçare. Gjatë gjithë viteve sonë, ne kemi pasur parasysh klientin, duke i shërbyer atij në mënyrë që të jenë gjithmonë i kënaqur me shërbimet tona dhe me atë që ne ofrojmë.

Në qytetin e Vlorës jemi një nga bizneset që ofrojmë makinat më komode me çmimet më konkurruese. Tek ne do të gjeni markat më të njohura gjermane dhe jo vetëm. Çmimet duke filluar nga 20-25 euro në ditë dhe sipas zgjedhjes suaj. Makina me kambio manuale apo automatike, në gjendje shumë komode udhëtimi,të cilat ofrojnë siguri dhe kënaqësi në udhëtim.

Me eksperiencën disa vjeçare dhe me makina komode e cilësore, ju ofrojmë shërbimin më të mirë dhe profesional 24 orë Non-Stop!

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code