RENTAL CARS AKT • DURRES

RENTAL CARS AKT • DURRES

Rental Cars AKT ofron Makina me Qera të modeleve të ndryshme, në gjendje shumë komode udhëtimi, me çmime konkurruese në treg.

AKT ju ofron zgjidhjen që i përshtatet më së miri nevojave tuaja, duke ju ofruar besueshmëri, siguri dhe cilësi. Ne ju japim shumëllojshmëri opsionesh duke ju sygjeruar opsionin më të mirë për ju.

Jemi të përkushtuar maksimalish ndaj çdo klienti, duke ofruar shërbimin tonë në Durrës, në Aeroportin Nënë Tereza (Rinas) si dhe në Tiranë.

Makinat i ofrojmë për moshën 20-vjeç e sipër. Për Rezervime ose për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Adresa: Lagja 13, Plazh, Rruga Pavarësia, Durrës

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL