VS VINI ALUMIN • TIRANA

VS VINI ALUMIN • TIRANA

VS Vini Alumin prej shume vitesh ne treg ofron: Prodhim, Shitje dhe Montim per punime te ndryshme Alumini dhe Plastike si: Dyer & Dritare Alumini (Termike dhe PVC Veka & Rehau), Kangjella Inoksi, Fasada Xhami, Qepena, Grila & Porta Automatike, Punime Alukobondi, etj..!

Bejme prodhime dhe montime ne objekte te ndryshme banimi apo industriale. Punime cilesore dhe shume rezistente te ofruara kundrejt nje kostoje ekonomike. Punime te nje cilesie te larte dhe modeleve te ndryshme.

Ofrojmë:

    • – Punime Duralumini
    • – Punime Alumini Termik
    • – Punime Alumini Pvc (Veka & Rehau)
    • – Siteme Automatike per Xhama Lokalesh ( Giotine )
    • – Tavane Xhame Automatike
    • – Qepena Alumini
    • – Aksesore Inoksi per Gabina Dushi
    • – Sisteme Rreshqites per Ambjente Zyre me Vakum
    • – Punime Fasadash te Ndryshme
    • – Punime Alukobondi
    • – Kabina Dushi
    • – Kangjella Inoksi dhe Alumini
    • – Parmake Xhami per Ambinete te Ndryshem
    • – Porta Xhami me Palosje
    • – Porta Xhami
    • – Strehe Xhami
    • – Vetrata Xhami Termike me Palosje
    • – Punime Dru Alumin
    • – Porta Kryesore me Panele
    • – Grila Veneciane
    • – Veshje Jashtme Kapot prej Alumini
    • – Rrjeta Dritaresh me Siteme te Ndryshme
    • – Sisteme Tavanore Alumini ( Bioklima )
    • – Porta Automatike me Fotoelement
    • – Sisteme Alumini me Grila te Brendshme
    • – Perde Zip per Ambjente Lokalesh (Siteme Tavanore dhe Anesore)
    • – Punime Hekuri
    • – Etj..!

Shumellojshmeria, dizajnet unike si dhe kualiteti i larte i games tone te produkteve & sherbimeve jane sekreti i sigurimit dhe zbukurimit te ambjentit tuaj. Ofrojme korrektesi, garanci, cilesi dhe seriozitet ne pune.

Projektet tona jane te realizuara me kujdes dhe mjeshteri, duke i kushtuar vemendje çdo detaji, sidomos zgjedhjes se materialeve, qe gjithçka te jete e nje cilesie superiore.

Adresa:

 • Ekspozite & Pike Shitje: Rruga Dritan Hoxha, Tirane
 • Punishtja: Rruga Petrit Radovicka, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL