TANI TRANSPORT • FIER

TANI TRANSPORT • FIER

Po mendoni te nisni nje porosi, nje dhurate apo sende me vlere per te afermit, familjaret apo per miqte tuaj?Tani Transport“, kudo dhe kurdo prane jush. Tani Transport ofron Transport Mallrash dhe Pasagjeresh ne te gjithe Europen. Ofrojme sherbim te sigurt dhe te garantuar per cdo porosi qe ju keni nga Europa ne Shqiperi dhe anasjelltas.

Shtetet te cilat operojme jane: Itali, Austri, Gjermani, Belgjike, France, Hollande, Hungari, Ceki, Sllovaki, Serbi, Kosove dhe Shqiperi.

Adresa: Fier & Bruksel

SIGURI ✅ BESIM ✅ KORREKTESI ✅

Na kontaktoni, Nisemi së shpejti. Ne vijmë në adresën tuaj!

sqAL
Scan the code