AUTOSHKOLLA ERILIN

AUTOSHKOLLA ERILIN

Mos qëndro vetëm pasagjer, merr timonin!

Autoshkolla ERILIN, me staf të kualifikuar dhe ekpseriencë shumëvjeçare, ofron mundësinë për tu pajisur me patentë për të gjithë personat që dëshirojnë të kenë një patentë makine ose për ato që duan të ndryshojnë klas patente.

Autoshkolla Erilin ofron kurse teorie dhe praktike, me makina standarte të kohës dhe me ambjente komode mësimdhënie.

Autoshkolla ERILIN ofron edhe kurse teorie për të gjithë ato që e kanë patentën dhe duan të përmirësojnë njohuritë e tyre mbi rregullat e qarkullimit rrugor.

Autoshkolla ERILIN, më e mira për ju!

Adresa: Kamez & Tirane.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code