THËLLËZA JAPONEZE ( SHKURTËZA )

THËLLËZA JAPONEZE ( SHKURTËZA )

Ofrojmë:

  • Vezë Thëllëze ( Shkurtëze)
  • Shitje Thëllëzash ( Shkurtëzash ): Qërim, Pastrim si dhe të Gjalla.

 

TERAPIA ME VEZË TË THËLLËZAVE JAPONEZE

Shëndeti i fshehur nën lëvozhgën e zbukuruar me pika. Ka disa shekuj që në letërsinë Japoneze, Kineze dhe Ruse gjejmë artikuj që tregojnë fuqinë shëruese të vezëve të thëllëzës Japoneze mbi organizmin e njeriut. Vezët e thëllëzës Japoneze janë përdorur për mijëra vite në mjekësinë tradicionale në botën lindore per shkak të përberësve bazë të këtyre vezëve

Përdorimi i vezëve (terapia) sipas moshës:

Vezët duhet të pihen të freskëta në mëngjes (përnjëherë), gjysmë ore para ushqimit që të kenë sa më shumë vlera ushqyese dhe shëruese. Gjithashtu ato mund të përdoren të fërguara dhe/ose të ziera. Që konsumimi i vezëve të jetë më i lehtë ekziston mundësia që të përzihet sipas dëshirës me mjaltë, lëngje të ndryshme, qumësht, etj… Tri ditët e para duhet të pihen nga tre vezë në ditë dhe pastaj numri i vezëve rritet në 5. Fëmijët deri në moshën 3 vjeçare, 2 vezë në ditë. Femijët nga 3 deri në 5 vjeçare, 3 vezë në ditë. Fëmijët nga mosha 5 deri në 10 vjeçare, 4 vezë në ditë. Fëmijët mbi moshën 10 vjeçare i përmbahen terapisë për të rritur.

Llojet e sëmundjeve dhe sasia rekomanduese e vezëve për shërim.

   • Arterioskleroza: 240 vezë
   • Tensioni i lartë i gjakut: 120 vezë
   • Diabeti: 240 vezë.
   • Sëmundjet asmatike: 240 vezë
   • Tuberkulozi: 240 vezë.
   • Anemia: 240 vezë.
   • Migrena: 240 vezë.
   • Infrakti: 240 vezë.
   • Ngarkesa nervore: 240 vezë.
   • Kolesteroli i lartë: 240 vezë.
   • Çrregullimet e tëmthit: 240 vezë
   • Forcimi dhe rregullimi i memories: 240 vezë.
   • Gastriti: 240 vezë.
   • Faza serioze e astmës: 1080 vezë dhe mish thëllëze.
   • Tumori në tru: 1080 vezë dhe mish thellëze.

 

Në shumicën e rasteve terapia zgjat 49 ditë. Veza si ushqim është shumë e pasur me përmbajtje elementare te domosdoshmë për trupin. Kjo është një arsye kryesore pse është mëse e nevojshme konsumimi i një vezë në ditë.

Vezët e thellëzës përmbajnë një gamë të gjërë vitaminash të tilla si: A, A1,nB1, B2, B6, B12, D, C, E. Po ashtu dhe një mori mineralesh si: Kalcium, Fosfor, Hekur, Aminoacide, etj…

Është me rëndësi që vezët e perdorura të jenë të freskëta dhe duhet te jenë të ruajtura në temperaturë frigoriferike dhe ajo çfarë äshtë më e rëndësishmja, të jenë sa më të freskëta.

Adresa: Durrës. Ju shërbejmë kudo që ndodheni në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

↧ BIZNESE TË TJERA ↧
Scan the code