4×4 PROJECT SERVCE

4×4 PROJECT SERVCE

Service 4 x 4 Project ofron servis per te gjithe llojet e makinave Foristrada si: Toyota, Mitsubishi, Nissan, Honda, etj..! Ofrojme servis profesional dhe diagnostikime me kompjuter.

Gjithashtu ofrojme Pjese Kembimi me çmime te favorshme. Pjese te ndryshme, cilesore dhe te garantuara.

Ofrohen disa sherbime te ndryshme per te mbajtur automjetin tuaj ne gjendje optimale per te udhetuar komod dhe te sigurte!

Ne servisin tone:

   • Ju mundesojme te gjitha sherbimet e mundshme qe mund te kete nevoje motorri automjetit.
   • Ju mundesojme kontrollin dhe ndrrimin e pjeseve mekanike te demtuara.
   • Diagnostifikimin me programet e updatuar per te gjithe modelet e fuoristradave.
   • Sherbime periodike te sistemit te aspirimit dhe te lubrifikimit duke u kujdesur qe automjeti juaj te kete jetegjatesi.
   • Ju mundesojme montimin e omortizatoreve extra te KONI & ARB. Ju ofrojme çmime te favorshme per amortizator ARB dhe Koni, te importuar nga Austria me garancine e firmes prodhuese.

Adresa: Rruga Fransua Pokvil, ish Magazina e SMT shkoze, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code