KARROTREC LONI 24 ORE • TIRANE

KARROTREC LONI 24 ORE • TIRANE

Karrotrec Loni ofron sherbim karrotreci 24 ore non stop ne Tirane dhe ne te gjithe Shqiperine. Fale eksperiences mbi 20 vjeçare ne treg, ofrohet sherbim korrekt, i shpejte dhe i kujdesshem.

Karrotreci eshte ne gjendje shume te mire pune, kjo ben t’ju ofrojme transport te sigurte drejt destinacionit tuaj. Operojme me Çmime Ekonomike.

Adresa: Tirane & Kudo ku ju Ndodheni.

Sherbim 24 Ore Non-Stop. Na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code