Kërko

ADDO – MERR TAXI ONLINE – TAKSI NE TIRANE

ADRESA: RRUGA ZEF JUBANI, PALLATI FERRARI, NR.5 – TIRANË


 Pershkrim

ADDO është një aplikacion i krijuar për ti ardhur në ndihmë të gjithë individëve që udhëtojnë dhe duan të kursejnë kohë dhe para. Është i konceptuar në variantin ADDO Driver dhe ADDO Passenger. ADDO Driver mund të përdoret nga çdo individ që disponon një automjet dhe dëshiron të ndaj shpenzimet e rrugës me dikë tjetër. ADDO Passenger mund të përdoret nga çdo individ që në përditshmëri përdor taksi ose autobuz duke ofruar komoditet, shpejtësi dhe çmime shumë herë më të lira se shërbimi taksi. Është aplikacioni i parë që ofron një shërbim të tillë në Shqipëri. ADDO është ideuar për të qenë i thjeshtë në regjistrim dhe përdorim duke i dhënë mundësinë çdo target moshe për ta përdorur. Mjafton që të zotërojnë një smartphone dhe mund të shkarkojnë aplikacionin me anë të App Store ose Play Store. Regjistrimi mund të bëhet shumë thjesht ëduke vendosur adresën e email dhe numrin e telefonit. Çdo pasagjer i regjistuar në ADDO Passenger mjafton të vendos destinacionin ku ai/ajo do të udhëtoj dhe në atë moment i shfaqet shoferi më i afërt dhe informacioni për koston, kohën kur mbërin shoferi, foton e shoferit dhe numrin e tij të telefonit. Shoferet në ADDO Driver janë të përzgjedhur dhe vetëm pasi marin aprovimin e duhur nga bordi drejtues mund të ofrojnë shërbimin e transportit. Të dhënat që një shofer duhet të hedhi në sistem janë: kopja e patentës, leja e qarkullimit, modeli i makinës, targa, foto dhe numri i telefonit. Për më shumë infomracion mund të informoheni në faqen zyrtare:  www.addo.one !

 Foto Galeri

0----ADDO-MERR-TAXI-ONLINE-TIRANE-1
0----ADDO-MERR-TAXI-ONLINE-TIRANE-4
0--------0-a-addo-aplikacion
0----ADDO-MERR-TAXI-ONLINE-TIRANE-3
0----ADDO-MERR-TAXI-ONLINE-TIRANE-5

 Video

 ADDO NUK ËSHTË TAXI E VERDHË!

ADDO-MERR-TAXI-ONLINE-TIRANE
SHKARKONI ADDO-N NË SMARTPHONIN TUAJ

PLAYSTORE

APPSTORE


 Per te rejat e fundit na ndiqni ne FACEBOOK

VENDONDODHJA NE GOOGLE
 [gmap-embed id=”3730″]loading…
 
loading…

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL