AUTO LAIMI • PJESE PER SPRINTER / VITO & AUTO TRANSPORT

AUTO LAIMI • PJESE PER SPRINTER / VITO & AUTO TRANSPORT

Auto Laimi ofron Pjesë Këmbimi Origjinale për Mercedes Benz Sprinter dhe për Vito në Durrës. Ofrohen pjesë këmbimi cilësore të importuara nga jashtë Shqipërisë. Tek ne do të gjeni gjithçka që ju duhet për makinat Sprinter & Vito. Pjesë Këmbimi dhe Aksesorë me çmimet më të mira në treg.

Gjithashtu, ofrojmë Makina / Furgona Sprinter & Vito në Shitje. Furgonat janë në gjendje shumë të mirë pune, të gatshme per çdo llojë prove apo kontrolli. Ofrojmë larmishmëri zgjedhjesh dhe çmimet më të mira në treg.

Adresa: Pranë Mbikalimit të Sukth-it, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code